Championatslister

Kallehavegaard Rideklubs Championatslister er for klubbens privatryttere. Der bliver hvert år uddelt vandrepokaler til championatsvinderen i spring og dressur for pony og hest.

Se pointsystemet HER!

Hest spring

Hest Dressur
Hest military

Pony spring
Pony dressur
Pony Military

Regler:
- Resultater skal indberettes senest 14. dage efter stævnet
- Kun resultater opnået til stævner hvor rytteren starter for KARR tæller med på listen.
Stævner i udlandet hvor der startes for Danmark er dog undtaget.
- FEI's og Rideforbundets mesterskaber tæller dobbelt (Distriktsmesterskab, Danmarks Cup, Danmarksmesterskab, Nordisk Mesterskab, Europamesterskab osv)
- Holdklasser/holdmesterskaber er ikke pointgivende.
- Resultater fra klubbens egne stævner bliver automatisk indberettet.
- For at kunne modtage championatspokalen skal man være medlem af klubben både det år  man har optjent point, og året efter hvor pokalen uddeles. Derudover skal man have sin hest/pony opstaldet på Kallehavegaard eller have ridehuskort, i perioden der optjenes point, for at kunne modtage pokal/dækken.

Championatslister for tidligere år:

Indberetning af resultater:
Resultater sendes til : champ@kallehavegaard-rideklub.dk med følgende oplysninger:

Navn på rytter:
Navn på hest/pony:
Sted:
Dato:

Spring/dressur:
Pony/hest:
Stævneart: (Klub. Dist. Lands)

Klasse:
Placering: