Championatslister

Kallehavegaard Rideklubs Championatslister er for klubbens ryttere. Der bliver hvert år uddelt vandrepokaler til championatsvinderen i spring, military og dressur for pony og hest.

Se pointsystemet HER!

Hest spring

Hest Dressur
Hest military

Pony spring
Pony dressur
Pony Military

Regler:
Kallehavegaard’s championatsliste 2019

Som udmeldt til medlemsmøde d. 8. oktober 2018 er der sket ændringer ift. hvem der kan blivekåret som championats vindere.

På generalforsamlingen d. 4. marts 2019 overgik ansvar og indberetnings opgave til
stævneudvalget.

Der er i den forbindelse blev set på, hvordan point kan optjenes til de forskellige stævner. Vi harmoderniseret lidt på point systemet og følger nu Dansk Ride Forbunds sværhedsgrader. Dog har vil ikke ændret noget overhovedet i de klasser, hvor ryttere allerede har optjent point i 2019, der
ændres først i 2020.

Derudover har vi ændret på, hvornår man senest skal indberette pointene, datoerne præciseres til sidst.

Kort om championatslisten.

Championatet er en løbende konkurrence, hvor point opsamles igennem et helt stævne årgældende fra 1. januar – 31. december
Championats listen er gældende for privat ryttere, og man kan pr. 1. januar 2020 også som elevrytter optjene point.
På championats listerne samler man point sammen i løbet af året, for hver gang man rider stævne og bliver placeret. Det er kun klasser der afvikles efter Dansk Ride forbunds reglements, der er point givende. eks. man skal kunne ride selvstændigt og der må ikke være brug af hjælpe midler, elastik mv. Der skal være mere end 1 rytter i en klasse, før klassen anses som pointgivende.
Hvert år på generalforsamlingen uddeles der pokal og sløjfer til vinderne for det forgangne år og derudover får alle som står med point på listen også en sløjfe.

Der er er følgende 6 kategorier
1. Dressur pony og 2. Dressur hest
3. Spring pony og 4. Spring hest
5. Military pony og 6. Military hest

Som noget NYT i 2019;
For at være en del af championats konkurrencen, skal ét af følgende kriterier være opfyldt;

? Være opstaldet på Kallehavegaard inkl. gyldig medlemskab
? Have ridehuskort til Kallehavegaard inkl. gyldig medlemskab

Optjening af point: se seperat skema

VIGTIGT;

Når du har været til stævne og er blevet placeret/optjent point, skal du inden d. 20/3, 20/6, 20/9 og 20/12 sende en mail til champ@kallehavegaard-rideklub.dk. Hvis du har optjent point i perioden 20/12-31/12 skal de indsendes senest d. 20/1, sådan vi kan gøre det forgangne år op.
Alle point som indberettes efter d. 20. i ovennævnte måneder, vil ikke blive indberettet til championatslisten.

Stævneudvalget vil i hvert kvartal dvs. 1.april, 1. juli, 1. oktober og slut januar opdatere listen og offentliggøre den via hjemmesiden, Facebook og som ophæng på opslagstavlen. Der er brug for følgende tekst og data, når du indberetter poin. Links fra resultater fra GO kan bruges

Navn på rytter;
Navn på hest/pony;
Stævne titel; eks. elev/klubstævne, C- stævne,
Sted og dato på stævne;
Klasse; eks. dressur = LB1 dressur (hvis det er et C stævne med D-klasser, skal det skrives præcist)
spring = LB1* spring metode ____
Placering;

Følgende stævner indberettes direkte af stævneudvalget.
Alle elev - og klubstævner som afvikles på Kallehavegaard

Da disse nyheder og ændringer først er offentligtgjorte d.d. forlænger vi indberetnings tidspunktet for 1. kvartal fra d. 20/3 til d. 20/4, sådan at alle kan nå at få indberettet.

M.v.h. Stævneudvalget d. 03.04.2019

Championatslister for tidligere år:

Indberetning af resultater:
Resultater sendes til : champ@kallehavegaard-rideklub.dk med følgende oplysninger:

Troels Lundemose Andersen & Fairbanks Skrødstrup