Privat undervisning

Per 1. januar 2023 har Kallehavegaard Rideklub indgået et samarbejde med Tobias Vik Theien. Tobias vil fra 4. januar 2023 undervise i spring hver onsdag. Der er dermed sikret både spring og dressur undervisning hver uge på Kallehavegaard Rideklub. Undervisningen er for alle – også elevryttere med part på elevhestene (dog ikke spring på elevhestene). Vores ønske er at dækker så mange medlemmers behov som muligt, så vi håber, at I vil være glade for nedenstående tilbud.

For at kunne modtage undervisning på Kallehavegaards matrikel (både inde og ude) SKAL man være medlem af Kallehavegaard Rideklub, til gengæld er faciliteterne gratis under undervisningen.

Betaling for al undervisningen skal betales til Kallehavegaard Rideklub på mobile pay 54495 – INDEN undervisningen går i gang, med angivelse af: underviser, varighed og rytterens navn.

Det er rytterens og underviserens ansvar, at betalingen er sket INDEN undervisningen går i gang.

Tilmelding til undervisning sker via Facebook opslag. Tilmelding er bindende - og såfremt du ikke melder fra seneste 24 timer før undervisningen begynder, så vil du blive faktureret for undervisningen, også selvom du er forhindret. Du kan dog altid "sælge" undervisningen til en anden.

UNDERVISNING TIL ALLE DER ER INTERESSERET:

Springundervisning på Kallehavegaard ved Tobias Vik Theien hver onsdag:

Tobias' priser:

• 30 minutter holdundervisning (2 ryttere) 200 kr. per person.

Dressurundervisning på Kallehavegaard ved Simone Hoppe hver mandag:

Simone’s priser:

• 15 minutter eneundervisning – 150 kr.
  • 30 minutter eneundervisning – 300 kr.

Dressurundervisning på Kallehavegaard ved Pia Kjær Pedersen:

Pia’s priser:

• 30 minutter eneundervisning - 250 kr.
  • 40 minutter holdundervisning (2 ryttere) 150 kr. per person

Mange hilsener