Ridelejr

Hvert år afholder Kallehavegaard Rideklub ridelejr for klubbens yngste medlemmer.

Ridelejeren i 2021 uge 26 er grundet Covid 19 ændret til 3 aktivitets dage!

AKTIVITETSDAGE PA° KALLE.

Sa° er det lige om lidt ..... sommerferien er lige om hjørnet og det betyder, at vi endnu engang inviterer alle ryttere til aktivitetsdage pa° Kallehavegaard Rideklub :-)
Det hele løber af stablen i uge 26, nemlig mandag den 28/6, til og med onsdag den 30/6 ..... og vi glæder os MAX !! Alle tre dage starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

Programmet kommer til at se nogenlunde sa°ledes ud (vi forbeholder os ret til ændringer, da der pludselig kan komme nye spændende ideer).

Mandag:

Dressur undervisning ved Tia Lundemose Formiddagsfrugt
Lav din egen kæphest/fælles aktiviteter Middagsmad
Strigle/vaske heste samt pudse udstyr. Kage og afslutning pa° dagen

Tirsdag:

Morgensamling
Spring undervisning ved Tia Lundemose. Ryttere inddeles efter pony, hest, niveau. Elevryttere fa°r undervisning i babyjump med fokus pa° teknik. Formiddagsfrugt
Lav din egen kæphest/fælles aktiviteter

Middagsmad Kæphestestævne
Kage og afslutning pa° dagen

Onsdag:

Skovtur
Formiddagsfrugt
Spille cafe. Kortspil, brætspil, gæt og grimasser, tegn og gæt....... Middagsmad

Fælles aktiviteter
Kage og afrunding/evaluering af aktivitetsdagene
Kl.16.00 kommer forældre og søskende. Opvisning ved Maria. Kl.17.00: Fri leg
17.30: Fællesspisning (tilmelding er vigtig)
19.00: Fælles rundbold

Al undervisning forega°r pa° hold. Juniorudvalget inddeler ryttere i disse hold. Elevryttere og privatryttere blandes naturligvis pa° de hold hvor det giver mening (hvilket faktisk nok er alle hold pa° nær springning). Hver dag har vi nogle aktiviteter der forega°r sideløbende med de andre sa° der altid er noget at beskæftige sig med. Der vil fx være krea værksted, en springbane blir sat op sa° man altid kan øve sig i højdespring eller andet sjovt. Sa° vil der være en bred vifte af havespil stillet op og sa° SKAL der være plads til spontane ideer ..... dem tager vi som de kommer :-)

Vores fokus i disse dage er SAMMENHOLD OG FÆLLESSKAB :-) Det handler om at fordybe sig i de heste der vi alle holder en hel del af, sa° handler det om at blive dygtigere, lære noget nyt ..... MEN det handler virkelig meget om kammeratskab og holda°nd. Vi skal hygge os, have nogle fede oplevelser sammen, som vi kan tage med os, na°r vi mødes igen na°r det blir hverdag efter ferien.

Sommerhilsner fra juniorudvalget.

Tilmelding til aktivitetsdage pa° Kalle.

NAVN: _____________________________________________________ ALDER: _____________________________________________________ ADRESSE: ___________________________________________________ TELEFONNUMMER: ____________________________________________ NAVN PA° MOR OG FAR: ________________________________________ TELEFONNUMMER PA° FORÆLDRE: _______________________________

ELEVRYTTERE: HVEM ØNSKER DU AT RIDE PA° ? DER ER SKAL SKRIVES TRE ØNSKER I PRIORITERET RÆKKEFØLGE: _________________________________________________________

NYBEGYNDER __________________ ØVET ___________________

PRIVATRYTTERE: HVEM RIDER DU PA°: _____________________________ NYBEGYNDER __________________ ØVET ___________________

TILMELDING (SÆT KRYDS VED DE DAGE DU ØNSKER AT DELTAGE) MANDAG (250 KRONER):_______________________________________ TIRSDAG (250 KRONER): _______________________________________ ONSDAG (300 KRONER): _______________________________________

T-SHIRT STR: SÆT KRYDS UD FOR DEN ØNSKEDE STR.: 8-10 _______________
12-14 ______________
SMALL _____________

MEDIUM ____________ LARGE ______________

FÆLLESSPISNING:

VI BESTILLER ______ ANTAL KUVERTER A’ 75 KRONER PR DELTAGER (RYTTEREN DER ER TILMELDT AKTIVITETSDAGEN OM ONSDAGEN ER ALLEREDE TILMELDT. HVIS RYTTEREN IKKE ER TILMELDT ONSDAG; MEN DE ANDRE DAGE OG GERNE VIL MED TIL FÆLLESSPISNING ALLIGEVEL SKAL RYTTEREN TILMELDES TIL ARRANGEMENTET HER)

VI VIL GERNE HJÆLPE MED:
AT BAGE EN KAGE ______________

AT MEDBRINGE FRUGT __________

FORÆLDREUNDERSKRIFT ........ PA° AT VI MA° FOTOGRAFERER DIT BARN TIL BRUG PA° VORES FACEBOOKSIDE:

BETALING:

TILMELDING ER FØRST BINDENDE VED BETALING. BA°DE BELØBET FOR DELTAGELSE AF AKTIVITETS DAGENE SAMT FÆLLESSPISNING INDBETALES SAMLET PA° MOBILEPAY 69820. HUSK NAVN !!

VI HAR INDBETALT __________ KRONER I ALT

SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER SØNDAG DEN 6/6. VENLIGST OVERHOLD DEADLINE !!