Championatslister


Kallehavegaard Rideklubs Championatslister er for klubbens ryttere. Der bliver hvert år uddelt vandrepokaler til championatsvinderen i spring, military og dressur for pony og hest.

Se pointsystemet HER!

Hest spring
Hest dressur 
Hest military

Pony spring
Pony dressur 
Pony military 
 
Championatet er en løbende konkurrence, hvor point opsamles gennem et helt stævneår gældende fra 1. januar til 31. december år efter år. 
 

Championatet er gældende for privatryttere, og i 2020 blev det bestemt, at man også kan optjene point som elevrytter, og alle der er medlem af Kallehavegaard Rideklub, kan ligeledes optjene point. 

Desuden skal man, for at kunne indberette point til championatet hjælpe til i mindst 10 timer om året ved f.eks. stævner, arbejdsweekender og hvad der ellers måtte byde sig på Kallehavegaaard Rideklub.  

Vi appellere til, at alle tilbyder sin hjælp. 

Måden man samler point sammen i løbet af året er, hver gang man starter stævne og bliver placeret. Det er kun klasser der er afviklet efter Dansk Rideforbunds reglement, der giver point. Eksempelvis skal man kunne ride selvstændigt, og der må ikke bruges hjælpemidler. Desuden skal der være mere end 1 rytter i en klasse, for at den anses for at være pointgivende.  

Hvert år på Kallehavegaard Rideklubs generalforsamlingen uddeles der pokaler, dækken og rosetter til vinderne i det forgangne år i nedenstående 6 kategorier. 

De 6 Championat kategorier:  

Dressur pony - Dressur hest - Spring pony - Spring hest - Military pony -Military hest 

Man indberetter sine resultater i facebook gruppen: Championat - Kallehavegaard Rideklub. 


Championatslister for tidligere år: 
2019 - Se de enkelte resultater her: Ponyspring, ponydressur, ponymilitary, hestspring, hestdressur, hestmilitary

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram