Championatslister


Kallehavegaard Rideklubs Championatslister er for klubbens ryttere. Der bliver hvert år uddelt vandrepokaler til championatsvinderen i spring, military og dressur for pony og hest.

 

Se pointsystemet HER!Hest spring

Hest Dressur
Hest military
 
Pony spring
Pony dressur
Pony Military 
 

Kallehavegaard’s Championat

Championatet er en løbende konkurrence, hvor point opsamles gennem et helt stævnea°r gældende fra 1. januar til 31. december a°r efter a°r.

Championatet er gældende for privatryttere, og i 2020 blev det bestemt, at man ogsa° kan optjene point som elevrytter, og alle der er medlem af Kallehavegaard Rideklub, kan ligeledes optjene point.

Desuden skal man, for at kunne indberette point til championatet hjælpe til i mindst 10 timer om a°ret ved f.eks. stævner, arbejdsweekender og hvad der ellers ma°tte byde sig pa° Kallehavegaaard Rideklub.

Vi appellere til, at alle tilbyder sin hjælp.

Ma°den man samler point sammen i løbet af a°ret er, hver gang man starter stævne og bliver placeret. Det er kun klasser der er afviklet efter Dansk Rideforbunds reglement, der giver point. Eksempelvis skal man kunne ride selvstændigt, og der ma° ikke bruges hjælpemidler. Desuden skal der være mere end 1 rytter i en klasse, for at den anses for at være pointgivende.

Hvert a°r pa° Kallehavegaard Rideklubs generalforsamlingen uddeles der pokaler, dækken og rosetter til vinderne i det forgangne a°r i nedensta°ende 6 kategorier.

De 6 Championat kategorier:

Dressur pony Dressur hest Spring pony Spring hest Military pony Military hest

Man indberetter sine resultater i facebook gruppen: Championat - Kallehavegaard Rideklub. 

Championatslister for tidligere år: 
2019 - Se de enkelte resultater her: Ponyspring, ponydressur, ponymilitary, hestspring, hestdressur, hestmilitary

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram