Stævner


På Kallehavegaard sætter vi en ære i at afholde stævner og arrangementer, hvor den enkelte rytter kan få lov til at vise sig fra sin bedste side. Det er også meget vigtigt at Kallehavegaard viser sig fra sin bedste side, så derfor er der altid brug for frivillige hænder, når vi har stævner og arrangementer.

Hjælp til at bygge baner, bage kager til cafeen, gøre klar og bemande cafeen, til at hjælpe dommerne som skrivere, og til at sørge for at resultaterne kommer fra dommer til dem, der noterer resultaterne. Kort sagt: Små og store opgaver, som er med til at skabe gode, effektive og hyggelige stævner.

Når man melder sig selv eller sit barn til et stævne eller arrangement, så skal man også forvente at blive sat på en hjælperliste, også selv om man ikke selv melder sig på.

Hvis man ikke selv skal starte, vil der blive sat stor pris på hjælp: Hjælp til opgaverne, men også til at skabe en god og hyggelig stemning. Vores udgangspunkt er, at man blot skal bruge en time eller to på en hjælperopgave, så det ikke bliver helt uoverskueligt. 

Følg kommende stævner på Facebook. Tilmelding til stævner på DRF Go! 
 

DM Militaty 2024

  
 
Overnatningsmuligheder i forbindelse med stævner: 
 
 
 
Campingvogne leveres i Jylland og på Fyn med plads til 2 til 7 personer .
Ring og få et godt tilbud på 22721081
  
 

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram