Prisliste pr. 1/1-2023

Halvpart pony/hest

780,00 kr. pr. måned

Ridehuskontingent:
For at private heste kan anvende ridehusene, ridebanerne og skoven skal der betales ridehuskontingent. Der betales for et ridehuskontingent per hest per måned. Ridehuskortet gælder altså ikke for den enkelte rytter, det gælder for den enkelte hest. I ridehuskontingent er inkluderet ridning på alle faciliteter som Kallehavegaard tilbyder. (Husk at alle der rider på private heste på Kallehavegaard SKAL være medlem af Kallehavegaard rideklub).

Undervisning:
For ryttere som deltager i rideskoleundervisning på elevheste eller privatheste betales der enten for én time ugentligt eller to timer ugentligt. Derudover skal man også have et medlemskab i klubben. Ryttere som deltager i elevundervisning kan også få halvpart på en elevhest, hvilket giver mulighed for at passe elevhesten i weekenderne og helligdagene. Inkluderet i halvparten er også undervisning en time om ugen. Prisen for undervisning skal betales pr kvartal.

Medlemskontingent:
For at gå til rideundervisning på Kallehavegaard skal du være medlem af
klubben. Et medlemskab gælder for et kalenderår 1. januar - 31. december. Kontingentet kan IKKE refunderes, hvis du f.eks. efter 2 måneder ikke har lyst til at ride mere, men skulle du så atter får lyst til gå til rideundervisning i det indeværende kalenderår, så  melder du dig bare til undervisning igen.

Indmeldelse/Udmeldelse:
Indmeldelse skal ske via tilmelding her:

Udmeldelse skal ske på mail kontor@karr.dk og altid inden d. 20. i måneden før kommende kvartalsopkrævning.