Opstaldning

Kallehavegaard tilbyder opstaldning af heste og ponyer. På Kallehavegaard er der plads til alle, uanset alder, niveau og ambitioner. På Kallehavegaard passer vi godt på din hest. Ejer bor desuden på stedet, så området forlades ikke efter lukketid, men holdes under opsyn døgnet rundt.

Alle spørgsmål om opstaldning rettes til Tia Fogh Lundemose på 29254701 eller kallehavegaardrc@gmail.com

Udover opstaldning skal der også betales for et facilitetskort pr. hest, som giver mulighed for at anvende alle baner og faciliteter. Derudover inkluderer det skovkort i sommerperioden.

Kallehavegaard har også udendørsbokse egnet til heste med allergi, eller hvis du bare ønsker at din hest skal have masser af frisk luft. Derudover tilbyder vi også opstaldning af hingste.

Priser opstaldning

Hest i hesteboks:
2350 kr om måneden
Pony i hesteboks: 2100 kr om måneden
Pony i ponyboks (Maks 130 cm): 1900 kr om måneden

Ridehuskort tilmeldes via hjemmesiden. Prisen er 400,00 kr. pr/md pr. hest.

Følg link: https://kallehavegaard-rideklub.klub-modul.dk/cms/TeamOverviewplan.aspx

Opstaldningen inkluderer:
- Fodring 3 gange dagligt med "Power Pellets" fra Hornsyld Købmandsgaard (Maks 3 kg foder dagligt)
- Halmpiller (2 poser ugentligt)
- Udluk på sandfold eller udluk på græsfold  i hverdage (Indluk og weekendfold kan tilkøbes)
- Wrap/hø (Ponyer 6 kg og heste 9 kg)

Mulighed for tilkøb af ekstra wrap, ekstra foder, indluk fra græsfold og ind/udluk i weekender samt diverse tilkøb i forbindelse med fold (Fx klokker af, dækken på o.l.):

- Tillæg ved mere end 3 kg foder dagligt – 100kr
- Tillæg ved indluk i hverdage – 200 kr
- Tillæg for ind og udluk i weekender – 200 kr
- Tillæg ved dækken af - 100 kr
- Tillæg ved dækken på - 100 kr
- Tillæg ved klokker af og på - 100 kr
- Tillæg ved gamacher af og på - 150 kr
- Tillæg ved staldgamacher af inden fold - 150 kr
- Tillæg ved hals vippes op og ned eller tages af eller lægges på - 150 kr
- Tillæg ved fluemaske af og på - 100 kr (Grimer hvor masken sidder fast på tællersom maske, hvis der er ører på eller ekstra spænder)
- Tillæg ved fluespray på inden fold - 150 kr
- Tillæg ved 3 kg ekstra wrap - 200 kr
- Tillæg ved udmugning i hverdage - 300 kr
- Tilkøb af halmpiller - 40kr pr pose

- Tilkøb af easystrø - 110 kr pr pose

- Sommergræs - 650 kr pr måned
- Sommergræs på privatfold -  350 kr pr måned
- Privatfold - 2500 kr årligt

- Reservation af boks ved fravær i mere end én måned, i forbindelse med ridning, sommergræs eller lignende - 400 kr pr måned

- Depositum for opstaldning - 1500 kr pr boks
- Opstart af pilleboks i forbindelse med tilflytning - 450 kr

Foder "Power Pellets"
På Kallehavegaard fodrer vi med Power Pellets fra Hornsyld Købmandsgaard. Det er et pelleteret foder som indeholder alt det hesten har brug for. Vi er rigtig glade for at fodre med Power Pellets, og det fungerer godt til alle vores heste, uanset om det er den nøjsomme pony, eller konkurrencehesten på internationalt niveau. Læs mere om indholdet i Power Pellets her!

Producenten anbefaler følgende mængder, som skal suppleres med grovfoder (hø eller wrap):

Hest 500 kg: Vedligehold/let arbejde: 1,5-2 kg Moderat arbejde: 2-3 kg Hårdt arbejde: 3-4 kg
Pony kat. 1: Vedligehold/let arbejde: 1-1,2 kg Moderat arbejde: 1,2-1,8 kg Hårdt arbejde: 2-2,8 kg
Pony kat. 2: Vedligehold/let arbejde: 0,8-1 kg Moderat arbejde: 1-1,5 kg Hårdt arbejde: 1,2-1,7 kg
Pony kat. 3: Vedligehold/let arbejde: 0,7-0,8 kg Moderat arbejde: 0,8-1,2 kg Hårdt arbejde: 1-1,5 kg

Det er muligt at medbringe eget foder, det skal bare stilles frem, så personalet kan give det i forbindelse med fodring af de andre heste i stalden.

Faciliteter:
På Kallehavegaard har vi blandt andet følgende faciliteter:

- 20 x 65 m ridehal med fiberbund
- 18 x 35 m ridehal med fiberbund
- Stor græsspringbane
- 60 x 60 grusbane som anvendes til både spring og dressur
- 30 x 60 cm sandbane
- 20 x 50 cm sandbane
- Vandspiltove
- Solarie og varmt vand mod betaling
- Græsfolde, både fællesfolde og privatfolde
- Sandfolde
- Fantastisk mulighed for ridning i skov, på mark og langs Gudenåen

Ridehallerne må altid bruges af alle opstaldere - med få forbehold: Når der er undervisning tages der hensyn til de ryttere der rider. I forbindelse med arrangementer, eksempelvis stævner, kan hallen være lukket for ridning. Størstedelen af elevundervisning foregår i den lille ridehal. Den store ridehal bruges til springundervisning hver onsdag aften i indendørsperioden.

Folde:
Der er flere muligheder for at din hest kan komme på fold. Kallehavegaard råder over flere græsfolde samt mindre sandfolde og en enkelt sygefold.

I sommerperioden er det muligt at få sin hest på sommergræs eller på døgnfold på jordfold.

Uanset hvilken type fold du bruger, så er det muligt at få ud-/ind-lukning alle ugens dage. Det er muligt at tilkøbe hø eller wrap på folden året rundt.