Priser

 

Prisliste pr. 1/1-18

 

Medlemskontingent fra 18 år           400,00 kr. pr. år 
Medlemskontingent under 18 år         300,00 kr. pr. år
Medlemskontingent - Handicap        175,00 kr. pr. år

Ridehuskontingent - Udefra    400 kr. pr. måned
  
Rideundervisning 1 time/ugen           315,00 kr. pr. måned
Rideundervisning 2 timer/ugen          500,00 kr. pr. måned

Handicapridning 1 time/ugen  

    510,00 kr. pr. måned


Halvpart pony                            

    570,00 kr. pr. måned
Halvpart hest                                  670,00 kr. pr. måned

 

Fakturagebyr        10,00 kr.
Rykkergebyr                                 25,00 kr.


 
Ridehuskontingent:
For at private heste kan anvende ridehuse, ridebaner og skov skal der betales ridehuskontingent. Der betales én gang ridehuskontingent pr. hest, så dette gælder altså ikke de enkelte ryttere. I ridehuskontingent er inkluderet ridning på alle faciliteter som Kallehavegård tilbyder
 
Undervisning:
For ryttere som deltager i rideskoleundervisning på elevheste betales der enten for én time ugentligt eller to timer ugentligt. Derudover skal man også have et medlemskab i klubben. Ryttere som deltager i elevundervisning kan også få halvpart på en elevhest, hvilket giver mulighed for at passe hesten i weekenderne og helligdagene. Inkluderet i halvparten er også undervisning en time om ugen.
 
Medlemskontingent:
For at gå til rideundervisning på Kallehavegaard skal du være medlem af
klubben. Et medlemskab gælder for et kalenderår 1. januar - 31. december. Kontingentet kan ikke refunderes, hvis du f.eks. efter 2 måneder ikke har lyst til at ride mere, men gælder kalenderåret ud. Så hvis du atter får lyst til ride i det indeværende kalenderår, melder du dig bare til undervisning igen.
 
 
Indmeldelse/Udmeldelse:
Indmeldelse skal ske skriftligt til ridelæreren. Ved indmeldelse udfyldes en blanket, som fås hos ridelæreren. Udmeldelse skal ske til kontoret eller på mail kontor@karr.dk og altid inden d. 20. i måneden forud for ophør, for ikke at få opkrævning for undervisning den følgende måned.