Prisliste pr. 1/1-18

Fakturagebyr        10,00 kr.
Rykkergebyr                                 25,00 kr.

Ridehuskontingent:
For at private heste kan anvende ridehuse, ridebaner og skov skal der betales ridehuskontingent. Der betales én gang ridehuskontingent pr. hest, så dette gælder altså ikke de enkelte ryttere. I ridehuskontingent er inkluderet ridning på alle faciliteter som Kallehavegård tilbyder

Undervisning:
For ryttere som deltager i rideskoleundervisning på elevheste betales der enten for én time ugentligt eller to timer ugentligt. Derudover skal man også have et medlemskab i klubben. Ryttere som deltager i elevundervisning kan også få halvpart på en elevhest, hvilket giver mulighed for at passe hesten i weekenderne og helligdagene. Inkluderet i halvparten er også undervisning en time om ugen.

Medlemskontingent:
For at gå til rideundervisning på Kallehavegaard skal du være medlem af
klubben. Et medlemskab gælder for et kalenderår 1. januar - 31. december. Kontingentet kan ikke refunderes, hvis du f.eks. efter 2 måneder ikke har lyst til at ride mere, men gælder kalenderåret ud. Så hvis du atter får lyst til ride i det indeværende kalenderår, melder du dig bare til undervisning igen.

Indmeldelse/Udmeldelse:
Indmeldelse skal ske skriftligt til ridelæreren. Ved indmeldelse udfyldes en blanket, som fås hos ridelæreren. Udmeldelse skal ske til kontoret eller på mail kontor@karr.dk og altid inden d. 20. i måneden forud for ophør, for ikke at få opkrævning for undervisning den følgende måned.