Opstaldning

Kallehavegaard Rideklub tilbyder opstaldning af heste og ponyer. På Kallehavegaard er der plads til alle, uanset alder, niveau og ambitioner. På Kallehavegaard passer vi godt på din hest. Daglig leder Jesper Andersen tjekker staldene hver aften inden der lukkes. Han bor desuden på stedet, så området forlades ikke efter lukketid, men holdes under opsyn døgnet rundt.

Alle spørgsmål om opstaldning rettes til Jesper - 40550240 eller kallehavegaardrideskole@gmail.com

Opstaldningen inkluderer:

- Fodring 3 gange dagligt med "Power Pellets"
- Halm (Gives hver morgen)
- Ind- og udluk på sandfold eller udluk på græsfold (Indluk fra græs kan tilkøbes)
- To timers undervisning på fælleshold hos Jesper om ugen
 
Mulighed for tilkøb af wrap-ordning m.m.
 
Udover opstaldning betales der også én gang ridehuskontingent pr. hest, som giver mulighed for at anvende alle baner og faciliteter. Derudover inkluderer det skovkort og to timers undervisning på fælleshold hver uge. Beløbet indbefatter desuden pasning af hesten.
 
Kallehavegaard har også udendørsbokse egnet til heste med allergi, eller hvis du bare ønsker at din hest skal have masser af frisk luft. Derudover tilbyder vi også opstaldning af hingste.
 
Prisen på opstaldning afhænger af mængden af foder til hesten m.m.
 
Priser
Se priser her her! 
 
Foder "Power Pellets"
På Kallehavegaard fodrer vi med Power Pellets fra Hornsyld Købmandsgaard. Det er et pelleteret foder som indeholder alt det hesten har brug for. Vi er rigtig glade for at fodre med Power Pellets, og det fungerer godt til alle vores heste, uanset om det er den nøjsomme pony, eller konkurrencehesten på internationalt niveau. Læs mere om indholdet i Power Pellets her!

Producenten anbefaler følgende mængder, som skal suppleres med grovfoder (hø eller wrap):

Hest 500 kg: Vedligehold/let arbejde: 1,5-2 kg Moderat arbejde: 2-3 kg Hårdt arbejde: 3-4 kg
Pony kat. 1: Vedligehold/let arbejde: 1-1,2 kg Moderat arbejde: 1,2-1,8 kg Hårdt arbejde: 2-2,8 kg
Pony kat. 2: Vedligehold/let arbejde: 0,8-1 kg Moderat arbejde: 1-1,5 kg Hårdt arbejde: 1,2-1,7 kg
Pony kat. 3: Vedligehold/let arbejde: 0,7-0,8 kg Moderat arbejde: 0,8-1,2 kg Hårdt arbejde: 1-1,5 kg

Det er muligt at medbringe eget foder, hvis du har en dyrlægeerklæring på at hesten skal have specialfoder. Personalet vil i såfald give foderet til din hest i forbindelse med fodring af de andre heste i stalden. Har du ikke en dyrlægeerklæring, men ønsker du alligevel at bruge eget foder, så er dette også muligt. Det koster 125 kr om måneden. 

 
Faciliteter:
På Kallehavegaard har vi blandt andet følgende faciliteter:

- 20 x 65 m ridehal
- 18 x 35 m ridehal
- Opstaldning til ca. 70 heste
- Stor græsspringbane
- 60 x 60 grusbane som anvendes til både spring og dressur
- 30 x 60 cm sandbane
- 30 x 60 cm sandbane
- Terrænbane
- Græsfolde, både fællesfolde og privatfolde
- Sandfolde
- Fantastisk mulighed for ridning i skov, på mark og langs Gudenåen

Ridehallerne må altid bruges af alle opstaldere - med få forbehold: Når der er undervisning tages der hensyn til de ryttere der rider. Om formiddagen kan der være ridesysionterapi i den store ridehal. Her er det tilladt at ride i den ene ende af hallen. I forbindelse med arrangementer, eksempelvis stævner, kan hallen være lukket for ridning. Størstedelen af elevundervisning foregår i den lille ridehal. Den store ridehal bruges til springundervisning hver onsdag aften.
 
Folde:
Der er flere muligheder for at din hest kan komme på fold.
 
Sandfolde: I vinterperioden anvender vi primært vores sandfolde. Ud og indlukning på sandfold er inkluderet i prisen.

Græsfolde: Kallehavegaard råder over flere store græsfolde. Nogle folde anvendes som fællesfolde, og disse kan bruges året rundt, men vi anbefaler at det er sandfoldene som bruges om vinteren, for at skåne græsset. I sommerperioden er det muligt at få sin hest på sommergræs. Udlukning er inkluderet i prisen for opstaldning. Indlukning kan tilkøbes.
Privatfolde: Det er muligt at leje sin egen fold. Man kan gå flere sammen om at leje en fold, hvis det er det man ønsker. Lejer man en privatfold, så råder man selv over hvor meget den bruges, og andre må ikke bruge folden. En privatfold koster 2500 kr årligt, og lejes for et år ad gangen. 

Uanset hvilken type fold du bruger, så er det muligt at få ud-/ind-lukning.