Begynder

Begynder
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Tirsdag Tid: 18:00 - 19:00
Sted: Kallehavegaard Rideklub Randers, Kallehavegaard Rideklub Rander
Underviser: Emma Roed /
Dette er holdet, hvor du som begynder kan lærer at ride selvstændigt rundt, og få kontrol på let ridning, styrbarhed, i trykke rammer hvor der altid er mulighed for en forældre kan tage fadt i dig(hvis der skulle være brug for det). men ellers rider vi rundt på række, hvor vi lærer omkring letridning, styrbarhed, lette øvelser og laver lidt sjove øvelser, for at træne ballancen.
Betalingsplan: Kvartal 01.01, 01.04, 01.07, 01.10
Ratepris : 1140 kr.

Onsdag Tid: 16:00 - 17:00
Sted: Kallehavegaard Rideklub Randers, Kallehavegaard Rideklub Rander
Underviser: Emilie Haahr Jelle /
Dette er holdet, hvor du som begynder kan lærer at ride selvstændigt rundt, og få kontrol på let ridning, styrbarhed, i trykke rammer hvor der altid er mulighed for en forældre kan tage fadt i dig(hvis der skulle være brug for det). men ellers rider vi rundt på række, hvor vi lærer omkring letridning, styrbarhed, lette øvelser og laver lidt sjove øvelser, for at træne balancen.
Betalingsplan: Kvartal 01.01, 01.04, 01.07, 01.10
Ratepris : 1140 kr.