Elevundervisning

Du er altid velkommen til at få en prøvetime, og når du melder dig til undervisning i elevafdelingen, bliver du medlem af KARR. Medlemskabet følger kalenderåret og betales i januar eller ved indmeldelse. Medlem­ skabet kan kun opsiges ved udgangen af et kalenderår. Indmeldelse sker via klubmodul app som downloades. Der er mulighed for at låne sikkerhedsvest og ridehjelm af klubben.

Halvpart på pony eller hest indeholder 1 times undervisning ugentlig samt mulighed for ridning lørdag, søndag og helligdage. Ønsker du at høre mere om halvpart eller at blive skrevet på venteliste, så kontakt din underviser.

Undervisning opkræves pr. kvartal, nemlig primo januar, april, juli og oktober. Opkrævning for halvpart sker månedligt.

Framelding af undervisning samt udmeldelse af klub, sker via udmeldelses- blanket, som udleveres af underviser. Udmeldelse kan ske fra førstkommende kvartal, senest d. 20. i foregående måned.

Ved spørgsmål kan bestyrelsen kontaktes.

Ønskes der kontakt til bestyrelsen, skriv til nedenstående mail.
Email: bestyrelsen@karr.dk

Elevunderviser: Lærke Hvidkjær Kristoffersen