Dressur undervisning v/Simone Hopppe
17.10.2022 kl. 17.00 - 17.10.2022 kl. 20.00
Kallehavegård Rideklub

Simone Hoppe

Simone har redet altid og på alle de heste, hun kunne komme til. Det betyder også at hun har redet på rigtig mange forskellige typer heste og er vant til at føle og mærke sig frem og finde ind til de forskellige heste.

Hun har helt fra barn elsket at lære og udvikle sig og sat sig store mål, som hun har arbejdet målrettet og dedikeret for at opnå. Det betyder at hendes arbejde er veludført og at der ikke springes over, hvor gærdet er lavest.

Derved opnåede Simone allerede som junior og youngrider mange resultater og efter en utrolig lærerig og inspirerende tid som rytter hos Hasse Hoffmann, opstartede Simone sit eget firma allerede som 21-årig, dog med et års pause som rytter hos Helgstrand Dressage. Derved har Simone haft sit eget firma i snart 10 år og har opbygget en stor kundekreds både indenfor islænder og dressurverdenen.

I dag driver hun sin forretning fra en lækker, rolig stald i Them bed Silkeborg, hvor hun nyder godt af berider Bjarne Nielsens daglige gang, som er Simones træner og sparingspartner.

Som barn dansede Simone ballet og der er ingen tvivl om, at æstetik fylder meget i Simones hverdag. Når man spørger hende om, hvad hun elsker ved at ride, er det, den følelse af at samarbejde med et dyr, som danset under en med lethed og i et samspil. Samarbejdet mellem hest og rytter betyder alt for Simone. Det er en kommunikation, hvor rytteren skal lære at forstå hesten, så hun kan guide og lede den bedst muligt.

Simone har i dag plads til 10 træningsheste og udover salg og uddannelse af heste bruger Simone meget tid på at undervise, hvilket er meget vigtigt for hende. Det er vigtigt for hende at videregive den forståelse for grundridning, horsemanship, daglig pasning og uddannelse af heste, som hun selv har opnået fra de dygtige trænere, som har hjulpet hende på vej og stadig gør det.

Det er muligt at modtage undervisning både på hest og på islænder.

Kallehavegård Rideklub Randers